dhcn
24-10-2016
archief
Chaam 03-06-2012
zondag 3 juni Chaamse bossen

info Ellen van Vierbergen

Wij willen iedereen die heeft meegelopen weer bedanken voor de gezellige wandeling.

We hadden een aantal afmeldingen vanwege de regen maar we hadden nog steeds een mooie groep bij elkaar.

In totaal liepen we met 29 personen en 22 honden.

Ook nu werden er weer vriendschappen aangehaald en bloeiden er ook weer nieuwe liefdes op. Heeft onze eigen Diva ook een nieuwe vlam gevonden?

Voor ons weer extra leuk dat er een aantal van onze eigen nakomelingen meeliepen. Natuurlijk onze eigen Amie maar ook haar nestbroer en onze aller eerstgeborene Aaron, en hun jonge zusjes Bibiche, Hailey en Leia en broer(tje) Boyka. Ook zijn roedelgenoot Putz liep mee.

Maar ook onze dochter Maaike liep deze keer mee met haar logé-hond Rebbel. Rebbel komt uit Spanje en deed het erg leuk tussen alle ODH's en de kleine Bruno, roedelgenoot van Bandhu.

Verder waren er de stamgasten Boy en Songan, Davey, Zazou en Raf, Caya en Nickky en de opkomende stamgasten Mayla, Ezra, Roos en Cha' Risa. AnneMarie neemt altijd weer een andere hond mee dus die doen er wat langer over om stamgast te worden. Helemaal uit Friesland vliegt ze over en verleent dan ook nog hulp daar waar nodig. AnneMarie, hartelijk dank daarvoor! 

De wandeling in dit prachtige gebied was voornamelijk erruggg nat maar dat kon de pret niet drukken. Het water kwam volop van boven en was ook volop aanwezig van onderen. Hele paden waren niet meer terug te vinden, helemaal ondergelopen. Onze honden doe je geen groter plezier dan met water en bagger. Ze sjeesten dan ook achter elkaar door alle plassen. En als we dan bij het ven aankomen rennen ze als gekken meteen naar het water om te gaan zwemmen. Alsof ze eigenlijk dan pas water zien, haha. Gekke jongens en meisjes hoor, die ODH's.

Als onze honden plezier hebben dan hebben wij, als hun baasjes, dat ook. We waren tot op ons ondergoed nat met water in de schoenen maar wat hebben we gelachen met z'n allen. Het was weer een waar feest om met jullie allemaal te mogen kletsen en wandelen. 

Bij de Steengroeve hadden ze de tent met heater voor ons klaar staan. Heerlijk bijkomen was het bij het altijd gastvrije en vriendelijke personeel van dit restaurant. De warme drankjes en de heerlijke tosti's, uitsmijters en pannenkoeken gingen er goed in.

Deze wandeling houden we er gewoon weer in voor volgend jaar. Wie durft dan weer mee te gaan???

Voor alle foto's van Lex en Joke, klik hier
Voor alle foto's van Peter en Ellen, klik hier
Voor alle foto's van Jacky en Remon, klik hier