dhcn
24-10-2016
archief

Almere
07-10-2012

zondag 07 oktober Noorderplassen Almere

georganiseerd door Jan Bonnet

Hallo medewandelaars/honden en iedereen die vandaag bijgedragen heeft aan een heerlijke dag! Dus ook de weermannetjes bedankt voor een geweldige zonnige dag al hadden jullie het aan het eind van de dag wel een aantal graden warmer mogen maken maar ja, niet zeuren we waren erg tevreden over jullie werk.

Ja echt, zondag 7 oktober 2012 blijft voorlopig echt wel even in onze gedachten. We hadden een leuke wandeling geregeld met een lekker plekje om later even met elkaar wat te kunnen drinken maar alles valt en staat toch met de mensen die er zijn en de honden die het leuk met elkaar moeten kunnen vinden. En dan natuurlijk HET WEER!! Vorig jaar heeft het werkelijk geplenst en was iedereen doorweekt,hond en mens en nu…….heerlijk weer, leuke mensen en lieve honden. Wat wil je nog meer als je een wandeling regelt. Jammer dat 2 mensen (sorry, maar ik ben jullie naam even kwijt) en 1 hond eerder terug moesten maar we doen het beslist nog eens over en dan zijn jullie natuurlijk weer van harte welkom!!

Een minpuntje is natuurlijk de “hummer” van maj, of eigenlijk van Fee. Maar ja, iemand had er wel een leuk woord voor “bummer” want onze kleine Maj kan niet over de wagen heen kijken en rijd dan ook geregeld iemand tegen de hielen maar dat mag allemaal de pret niet drukken, het levert vaak lachwekkende situaties op. Op sommige plekken was het wel erg glad en modderig door het regenwater wat er de afgelopen dagen is gevallen dat maakte het voor de mensen die lichtelijk gehandicapt waren (rugoperatie en krukken) soms moeilijk maar dan namen zij even een alternatieve route en kwamen daarna weer bij de groep. Ook heel gezellig dat er mensen meeliepen die niet bij ons vereniging hoorden maar so what, een hondenliefhebber is een hondenliefhebber en gezellige mensen zijn bij ons altijd welkom. Dus beste mensen als jullie dit lezen….jullie zijn bij deze weer uitgenodigd hoor!

Na de wandeling even 5 minuutjes met de auto naar een leuk restaurant gereden met een heerlijk terras en daar hebben die weermannetjes even een steekje laten vallen, een graadje of 10 erbij had het nog leuker gemaakt al waren we nu ook al erg tevreden hoor, de zon scheen en dat was ook al fijn. Het lekkere eten en drinken maakte veel goed dus misschien volgend jaar de wandeling iets eerder inplannen zodat wij ook nog lekker bruin kunnen worden op het terras aan het water. De vriendelijke bediening van het restaurant Voor Pampus was de kers op de taart van een voor ons geslaagde dag.

De honden liggen al een tijdje voor pampus en nu gaan bazen heerlijk voor pampus op de bank! Dank jullie wel voor het meewerken aan een voor ons heerlijke dag, hopelijk tot volgend jaar in Almere.

Groet van Jan en Rina en een poot van Branco en dumjai.

Voor alle foto's van Ria en Rob, klik hier.
Voor alle foto's van Yvonne en Oskar, klik hier
Voor alle foto's van Maj en Ton, klik hier
Voor alle foto's van Peter, klik hier
Voor alle foto's van Lex, klik hier
Voor alle foto's van Joke, klik hier