dhcn
24-10-2016
Archief
08-03-2015 Wandeling Bussloo
Wandeling Bussloo 8 maart 2015

Ria en Han hadden de weergoden goed beinvloed: de eerste lentedag van 2015 (zon, 18 graden) en we mochten onze ronde rondom het recreatiemeer in Bussloo lopen. Met ruim 20 honden en dito baasjes/bazinnetjes hebben we genoten van de prachtige vergezichten, zwemmende honden. Een ronde van 6 kilometer om het water, waar we zo'n 2 uurtjes over hebben gedaan. Natuurlijk waren we niet alleen (er waren meer hondenliefhebbers die het mooie weer hadden ontdekt), maar toch is alles prima verlopen. Er is veel gekletst tussen de deelnemers, we zijn nat geworden van uitschuddende honden, we mochten zo maar het naaktstrand oversteken, en op het einde was er nog een natje en voor sommigen een droogje.

Ria en Han hartstikke bedankt voor de organisatie, en iedereen bedankt voor de deelname, hopenlijk tot een volgende keer in Bussloo of op een van de andere wandelingen.

Foto's Lex

Foto's Joke

Foto's PEter

ps. er waren veel camera's actief, altijd leuk om elkaars foto's te bekijken. Geef zo mogelijk de URL van uw album op aan redactie website

bussloo