dhcn
24-10-2016
archief
Austerlitz 05-05-2012
zaterdag 5 mei Austerlitz  

georganiseerd door Lex van Eimeren

We wandelen niet zover van de Pyramide van Austerlitz. Het is enkel bos met her en der wat zand. We komen langs een stuk waar het bos is afgegraven en waar het de bedoeling is dat stuifzand gaat ontstaan.

Zaterdag 05 mei 2012. Normale tijd opstaan en de honden uitlaten. Sommige van hen hebben het al in de gaten. Er gaat wat gebeuren vandaag. Ze weten alleen nog niet wat. Maar dat verandert als ze begin van de middag met zijn drietjes met de baas en de vrouw in de auto mee mogen. De weg er naar Austerlitz kenden ze al. Maar dat er zoveel meer ODH's zouden zijn daar waar ze altijd met z'n zessen van Het Vijfspan lopen dat was een echte verassing. 

De hele morgen droog, miezeren op weg naar Austerlitz en regen bij het begin van de wandeling dat was wel wat jammer. Maar we zijn niet van zoete koek dus gewoon genieten met zijn allen. Veel bekende gezichten. Een echt ODH familie gevoel en een heerlijk ruim bos om met zijn allen te lopen. Wat willen we nog meer. 

Aan de foto's en aan de filmpjes van Yvonne en Jeroen kun je de gezelligheid en het genieten van de honden aflezen. Voor herhaling vatbaar dus. We kijken al weer uit naar de volgende wandeling.

Lex van Eimeren

Voor alle foto's van Joke, Klik hier.
Voor alle foto's van Lex, klik hier.
Voor alle foto's van Ellen en Peter, klik hier
Voor alle foto's van Ria en Rob, klik hier.