dhcn
24-10-2016
archief
Giersbergen
11-11-2012

Zondag 11 november 2012
Wandeling Giersbergen - Georganiseerd door Ellen van Vierbergen

Kort verslag van deze alweer voorlaatste DHCN wandeling van het seizoen 2012.

Bijzonder mooi weer (vooral ten opzichte van de vorige keer met de motregen!) zorgde voor een prachtige herfsttocht door het hoge duin bij Giersbergen.

We startten bij de Drie Linden, voor een doorsteek door de Loonse en Drunense duinen naar de Rustende Jager en terug. Met ongeveer 50 deelnemers en 35 honden was het een prachtige sliert van wandelaars door het warme zand. Jammer dat het overal op de terrassen zo druk was (al die anderen hadden ook het mooie weer ontdekt…). De Rustende Jager hebben we daarom deze keer over moeten slaan. Ze konden er de mensen niet van het terras “jagen”. Gelukkig had iedereen hier begrip voor.

De honden hebben zich ten opzichte van elkaar uitstekend gedragen, en er is weer heel wat afgekletst tussen de baasjes. Relaxed hebben we de tocht volbracht. Met een drankje en wat lekkers hebben we de dag afgesloten bij de Drie Linden.

Alle wandelaars zeer bedankt voor de prettige deelname, en zeker graag tot de volgende keer! En voor ons allemaal (en andere nieuwsgierigen): we hebben de foto’s nog (en die van vele anderen)!

Ellen en PEter

voor alle foto's van Ellen en Peter, klik hier
voor alle foto's van Jacky en Remon, klik hier
voor alle foto's van Mireille en Raymond, klik hier
voor alle foto's van Joke, klik hier

voor alle foto's van Maj, klik hier
voor alle foto's van Herma en Tom, klik hier
voor alle foto's van Lex, klik hier