dhcn
24-10-2016

archief
wandeling Giersbergen

15 -11-2015

 

Wandeling Giersbergen 15 november 2015

Nou het was diep in de herfst... Alle droge weer wat voorspeld werd zal wel elders geweest zijn... Ik waag me niet meer aan voorspellingen, en buienradar is ook al niet betrouwbaar meer.

Met zo'n 20 personen en 10 honden zijn we droog (dat wel) gestart in Giersbergen. Hoor de wind waait door de bomen paste evenwel echt bij het scenario (windkracht 6), en eigenlijk hadden we het geluk dat de grond door de regen lekker beloopbaar was. Ook het niet aangekondigde water was rijkelijk voorhanden (in enkele onverwachte plassen)
Aangekomen bij het keerpunt de Rustende Jager bleek het terras te nat, en binnen te druk, en met de aankomende regendreiging zijn we vlot weer naar de Drie Linden in Giersbergen gelopen, (nou ja meer gezwommen.,,) Daar zijn we weer op krachten gekomen, en min of meer opgedroogd, begeleid door enkel verdwaalde Zwarte Pieten. Peter heeft nog een tweetal verdwaalde gasten uit het bos opgehaald, waarna de mosterdsoep (en nog veel meer) heerlijk smaakte. Kortom een onnavolgbare wandeling, ondanks het gewoon herfstvreselijke weer geweldig gezellig!

Tot de volgende keer!

Peter van de Wiel

Foto's PEter