dhcn
24-10-2016
archief
Kaatsheuvelse IJsbaan
07-04-2012
zaterdag 7 april Kaatsheuvelse IJsbaan

Georganiseerd door Ellen van Vierbergen.

Wij willen iedereen die vandaag heeft meegewandeld bedanken voor de succesvolle en gezellige wandeling.

We hadden weer een grote opkomst van meer dan 50 personen en meer dan 30 honden. En zoals vanouds is er weer geen onvertogen woord of blaf gevallen. Vriendschappen werden weer aangehaald, nieuwe liefdes bloeiden weer op.

De Shambhala van Maj heeft weer goed werk gedaan. Het was dan wel niet zonnig maar het is wel droog gebleven tijdens de gehele wandeling. Ook de temperatuur was goed. Eigenlijk bij uitstek goed weer voor onze ODH's met hun geweldige vachten. Extra leuk voor ons dat er 5 nakomelingen uit ons B-nest aanwezig waren. Bibiche, Hailey, Lola, Boyka en Ziggy. Lola is samen met Storm bij het water gebleven. Zij hebben een rondje om het ven gelopen. Storm heeft zich daarna nog bij de groep aangesloten en Lola is naar huis gegaan.
Ook waren er weer veel engeltjes aanwezig. Natuurlijk allemaal herkenbaar aan hun gekleurde zakdoek. Met nog een extra rode zakdoek van Belle-Hailey.
Van AnneMarie liepen er ook nog 3 nakomelingen mee. Deze keer liep ook Johan van kennel Dorpzicht mee met dochter Romée en Kyra. Voor hun was het de eerste keer en het is ze goed bevallen dus ik denk dat we hun vaker zullen mogen begroeten. Leuk dat "de familie" steeds groter wordt. De jongste deelnemer van vandaag was Ayka. Die mocht meestentijds in de luxe mobiel rijden. Wat een heerlijk vrij hondje is dit.

Op de grote zandvlakte hebben we weer de groepsfoto gemaakt. Het is haast onbegonnen werk om nog iedereen tesamen op de foto te krijgen. Dus maar een halve cirkel gemaakt. Helaas staat niet iedereen even duidelijk op deze foto's. Daarna trokken we weer verder om uiteindelijk terecht te komen bij restaurant Duinlust. Hier zijn we altijd heel hartelijk welkom en vandaag hadden we de eer om de nieuwe tuinkamer in gebruik te mogen nemen als allereerste. Een heel gezellige ruimte die ook nog helemaal nieuw rook. Er is plaats voor 60 personen en we pasten er dus mooi in met deze groep. Er werd gezellig gekletst onder het genot van een drankje met of zonder hapje. Dat onze vereniging zo groeit was ook opgevallen bij restaurant Duinlust. Hier komen we al van begin af aan en zoals de eigenaar opmerkte vond hij het leuk om ons zo te zien groeien.

Ook vandaag zijn er weer heel veel foto's genomen.

voor de foto's van Jacky en Remon, klik hier
voor de foto's van Petra en Rien, klik hier
voor de foto's van Maj, klik hier
voor de foto's van Ellen en Peter, klik hier
voor de foto's van Lex en Joke, klik hier

de film van Joke