dhcn
24-10-2016
archief
Kaatsheuvelse IJsbaan14-07-2012
zaterdag 14 juli Kaatsheuvelse IJsbaan

Georganiseerd door Ellen van Vierbergen

Wandeling Loonse en Drunense Duinen, zijde Kaatsheuvelse IJsbaan

Wij willen iedereen weer bedanken voor hun gezellige aanwezigheid. Het was weer een geslaagd evenement. Het was wel de zoveelste wandeling op rij die veel regen kende. We kregen door diezelfde regen toch maar één afzegging.

We hadden een leuke groep van 32 personen met 26 honden.

Zo waren er buiten onze eigen Diva en Amie nog 3 van onze nakomelingen nl. Lola, Hailey en Boyka. Putz, de roedelgenoot van Boyka liep ook weer mee. Ook liepen Eamon, broer van Diva en Trix vriendin van onze dames mee. Voor ons weer extra leuk.

Verder liepen mee de roedel Boy, Songan en Otis en waren er twee nakomelingen van Djoek nl. broer en zus Esrah en Dusty.

Dan was er de roedel bestaande uit Bumper, Yuma en Caya. Ook waren er natuurlijk weer engeltjes aanwezig nl. Khes, Sifra, Athos en Eros. Ook liep Noah mee en de zwarte Dawn met witte vriendin Luna. En Faya van het Dorpzicht.

Wat later tijdens de wandeling ben ik even terug gelopen om AnneMarie op te pikken. Zij had in de file gestaan en was zodoende wat later. Zij had Imala en Cha’Risa mee genomen.

Er werd aangegeven dat de schapen aan het grazen waren maar gelukkig hebben we ze niet gezien. (vanochtend op onze wandeling met Diva en Amie waren ze er wel).

We zijn natuurlijk begonnen met het rondje rondom het ven. Altijd feest voor onze ODH’s als ze met water mogen spetteren.

Op de bekende grote zandvlakte mochten de hondjes weer kont aan kont voor de groepsfoto. Elke keer weer een hele happening. Het is weer gelukt en ze zijn weer vastgelegd voor de archieven. 

Daarna verder heuveltjes op en af. Weer bij het begin aangekomen gingen er een paar mensen naar huis. De rest ging nog mee voor een gezellig kletsje op het terras van het gastvrije restaurant Duinlust. Daar werd ook weer genoten van een hapje en/of drankje. We moesten wel opeens naar binnen want de regen viel weer naar beneden. Joke kreeg een wel heel feestelijke hamburger Duinlust, een ware toren met een “vlag” erop.

De sfeer was goed en we hebben weer met elkaar kunnen bij kletsen. Toen we op gingen breken ging het wel vreselijk hard tekeer met de regen en waren er gelukkig mensen die hun plu wel wilden delen. Hopelijk hebben we bij een volgende wandeling eindelijk wel eens droog weer.

Natuurlijk zijn er weer heel veel foto's genomen.
Voor alle foto's van Ria en Rob, klik hier

Voor alle foto's van Ellen en Peter, klik hier
Voor alle foto's van Jacky en Remon, klik hier

Voor alle foto's van Joke en Lex, klik hier