dhcn
24-10-2016
archief
Kaatsheuvelse IJsbaan 11 augustus 2013
zondag 11 augustus 2013 - Kaatsheuvelse IJsbaan

Verslagje Wandeling Loonse en Drunense Duinen   

Op verzoek, een extra wandeling, om het vakantieseizoen af te sluiten, kwamen we nog eens terug in de Loonse en Drunense Duinen. Het blijft een bijzonder mooi plekje, met water, bossen en zandvlaktes/duinen. Met een bovenverwacht groot aantal deelnemers (27 honden!) gingen we op pad. Voor een deel puppen, die hun eigen rondje hebben gelopen, en ook met een aantal nieuwe deelnemers. Uiteraard van harte welkom. Met de oudere honden, en een aantal puppen-met-kar zijn we de Bergen Zand op- en afgelopen. En dat alles in het zonnetje bij een mooie 22 graden. Ideale omstandigheden, en alle honden hebben zich uitstekend gedragen: hulde aan de baasjes! Ook het water was weer schoon (genoeg) om de honden vrij te laten zwemmen, de vermeende blauwalg was met de noorderzon vertrokken. Na de "verplichte" overzichtsfoto werd het klimmen zwaarder, en voor de broodnodige afkoeling streek menigeen neer op het terras van "Duinlust".

De verkoeling kwam even later toch op het terras van Duinlust, en niet alleen met de drankjes: een enorme regenbui maakte een eind aan de pret... Iedereen bedankt voor de deelname, het was weer een heerlijke wandeling, en het wordt nu lang wachten tot 8 september voor de volgende wandeling.

Nog een mooie zomer toegewenst van ons allemaal.

Ellen en Peter

foto's PEter

foto's Lex

foto's Joke

p.s. voor de deelnemers: er is iets behoorlijk misgegaan met de rekening van het restaurant: we kwamen ruim 60 euro te kort... Dit is inmiddels samen met Duinlust goed geregeld. Dank voor ieders reactie, zeker ook die van het management!