dhcn
24-10-2016
archief
Wandeling Katwijk Noordwijk
13 september 2015

 

 

Wandeling Katwijk-Noordwijk vv 13 september 2015

Met een gezellig aantal herders en even gezellige baasjes liepen we van Katwijk naar Noordwijk over hard strand. Vogels werden nagejaagd en de zee werd flink beherderd. Niet alleen wij, maar ook de Teckelclub had vandaag een wandeling georganiseerd, we kwamen ze met regelmaat tegen. Zonder problemen liepen groot en klein door elkaar.

De regen bleef weg en doordat er weinig wind stond werd het zowaar warm. Zelfs de jas kon uit. Bij Take 2 was het goed vertoeven, er werd uitgebreid gezeten, gegeten en gedronken, zonder een onvertogen woord van onze herders. Ja en ook aan de groepsfoto werd gedacht.

Op de terugweg kwam heel af en toe de zon door, zo werd het echt warm. Doordat ook de zee al een stukje op schoof was het soms echt ploeteren in het al mullere zand. In Katwijk bleef nog een klein groepje over, bijkletsen en nagenietend van de gezellige middag die we weer met elkaar hebben gehad.

Onze honden hebben genoten en wij niet minder. We gaan elkaar vast weer terug zien. Wij hopen dat alle nieuwe wandelaars net zo hebben genoten als wij!

Iedereen bedankt weer voor de gezelligheid.

Ton & Maj

foto's Maj

foto's Joke

foto's Lex