dhcn
24-10-2016

Wandeling Katwijk Noordwijk op 11 september 2016

 

11-09-2016 DHCN Strandwandeling Katwijk-Noordwijk

Vanuit het hoge Noorden tot in het Zuiden melden bekenden maar ook onbekende zich aan via Facebook, SMS, Whats App en zelfs gewoon de telefoon, t is bijna niet te doen om hier een deelnemerslijst van de maken. Bevestiging via mail is ook niet meer gelukt.

Met zo’n 20 gezinnen en nog wat meer herders is het op de parkeerplaats in Katwijk al snel een gezellige bedoeling. Vele hondenfamilies (nestgenoten) zien elkaar terug, wat een feest!

Het weer en het tij zit mee, we hebben een heel groot strand met veel (soms diepe) binnenzeetjes. ‘Kasie’ voor de honden, die racen en zwemmen wat af. En ja, er worden zelfs natte voetjes gehaald. Vlak voordat we Take 2 bezetten maken we de groepsfoto, ’t is lastig om iedereen er toch op te krijgen.

Bij Take 2 is t weer goed vertoeven. Zonder een onvertogen woord van onze herders wordt er uitgebreid gegeten en gedronken.

Op de terugweg waaien de herders en deelnemers in grote en kleine groepjes uit. De zon verdwijnt met regelmaat achter dikke wolken, maar t blijft droog. Hierdoor is t ook niet meer zo heet, t is eigenlijk gewoon perfect strandweer!

In Katwijk geniet nog een kleine groep na van deze weer heerlijke strandwandeling.

Iedereen bedankt weer voor de gezelligheid.

Ton & Maj

Foto's Lex

Foto's Maj

Foto's Joke