dhcn
19-04-2017

09-04-2017 DHCN Strandwandeling Katwijk-Noordwijk

Elke strandwandeling hebben we wel mooi weer, heerlijk in t zonnetje langs de zee, maar dat t zo heet zou zijn was toch niet verwacht. De weersvoorspelling had t al aangegeven en zo trok deze zondag heel Nederland naar de kust. Dikke files onderweg, toevallig werd ook de Marathon van Rotterdam nog eens gelopen en zo meldden een aantal deelnemers zich toch maar af. Er was ook geen doorkomen aan.

Met een kleiner groepje dan was opgegeven, (zo ongeveer 20 gezinnen en iets meer herders) togen we naar t strand. Op de parkeerplaats nog aan de lijn en bovenaan de strand ingang ging alles los. Onze herders stoven dolgelukkig naar zee, dwars door alle zonnende gezinnen met spelende kinderen, oei dat werd ons niet in dank afgenomen.

Deze eerste zomerse dag zorgde ook voor de nodige drukte met files bij Take 2, zo druk dat je niet makkelijk bij elkaar kon zitten. Iedereen waaide uit om een plekje te zoeken of men zat gewoon even op t strand. Natuurlijk toch weer zonder een onvertogen woord van onze herders!

Na de pauze werd nog aan de groepsfoto gedacht, echter een aantal was al naar huis. Terug naar Katwijk was t inmiddels vloed en zo warm dat we met blote voeten door zee liepen. Net als de herders baden ook wij onze pootjes……  Tja aangekomen in Katwijk bleek ook hier de strandtent nog overbevolkt te zijn waardoor we besloten ons niet tussen t zonnende volk te proppen maar voor deze keer meteen naar huis te rijden. Ondanks de drukte (en hitte) was het weer een heerlijke ontspannen strandwandeling.

Iedereen bedankt weer voor de gezelligheid. En lieve mensen, het is echt altijd weer bijzonder leuk om zoveel nakomelingen terug te zien! (Feestje voor ons en hun familie)

Maj

Link foto’s Maj:

Link foto’s Jessica