dhcn
24-10-2016
paginabeschrijving
archief 06-02-2011
 
paginainhoud
zondag 6 februari 2011 - wandeling Leenderbos  
Georganiseerd door Ellen van Vierbergen

Het is altijd weer een gok. Wordt het mooi weer of lopen we in de stromende regen. Geen hondenweer deze keer maar een lenteachtige dag met temperaturen van rond de 10 graden. Mooi weer en de stemming was bij honden en baasjes opperbest.
 

De opkomst was groot. We liepen met een groep van 30 personen en 19 honden. Het grootste deel van de wandeling hebben we gezamenlijk afgelegd. Een kleine groep, waaronder de puppen, heeft uiteraard niet de complete wandeling gelopen in dit prachtige gebied. De meeste baasjes en bazinnen kenden elkaar al maar we hebben ook een paar nieuwe mensen mogen begroeten. Het is ze goed bevallen want ze willen ook de volgende wandeling weer van de partij zijn. Nou, dat vinden wij natuurlijk heel gezellig.
 

De honden hebben heerlijk rond gerend en natuurlijk heeft Trix weer de eerste plaats ontvangen waar het de echte ODH betreft. Zij was "hennetje" de voorste in de eerste de beste moddersloot die we tegen kwamen. Broer en zus, Aaron en Amie, hebben heel wat afgestoeid onder het toeziend oog van papa Arko en mama Diva. Na afloop hebben nog velen genoten van elkaar en een drankje en/of hapje bij restaurant De Clown.
Het was gewoon weer een heerlijke, geslaagde wandeling.

  Film van Yvonne Kuhn

Voor een leuke fotoreportage van deze wandeling, klik hier (foto's gemaakt door Peter van de Wiel, Yvonne Kuhn en Rob Hoekstra)
Voor alle foto's van Maj en Ton, klik hier