dhcn
15-01-2017
paginabeschrijving
Wandeling Leenderbos
15-01-2017
paginainhoud
Wandeling Leenderbos op 15 januari 2017 Foto's

Op zondag 15 januari waren we met iets groter groepje dan afgelopen jaar (8 personen, 7 honden) ondanks het prachtige wandelweer. Het was helder, doorgaans zonnig, windstil (dus liep ik gewoon in mijn trui) ongeveer 0 graden, en er lag wat sneeuw op de grond, dus vroegen we ons opnieuw af: waar is iedereen?

Het Leenderbos is opgeknapt, er zijn veel bomen gekapt, nieuwe paden aangelegd en er is meer bescherming gemaakt voor de hondenroute. Het bos is nu veel afwisselender, de route uitdagender, dus hebben wij in ieder geval genoten van de omgeving, elkaar en onze honden!

Vanaf de parkeerplaats was de route naar de ingang een makkie, en meteen erna (er is nu een poortje) konden de remmen los. De aanwezige reuen maakten daar dankbaar gebruik van, en de hele roedel is constant achter stokken aangegaan die werden gegooid. Ze waren onvermoeibaar. Ik heb nog nooit zoveel foto's gemaakt met meer dan 5 honden in actie erop... Onderweg waren er nog wat andere clubs aan de wandel: de Poedels in alle maten werden wat vreemd bekeken, en de vele Golden Retrievers wilden wel met ons mee.

Na bijna twee uur wandelen hebben we aangelegd in de Clown. Daar hebben we lekkers gegeten, een biertje gedronken en natuurlijk nagepraat over onze honden.

Kortom het was heel gezellig!

Iedereen bedankt voor de deelname!

foto's Peter