dhcn
24-10-2016
archief
Soesterduinen
08-01-2012
zondag 8 januari 2012 Soesterduinen

info Lex van Eimeren

De eerste wandeling van het nieuwe DHCN wandelseizoen zit er al weer op. Opnieuw heeft Lex van Eimeren de organisatie op zich genomen van een heerlijke wandeling rond de Soesterduinen.

Raar gevoel om zonder honden naar een DHCN wandeling te vertrekken.  Zoals beloofd zijn er nog wat DHCN zaken af te leveren en om enig risico bij onze Angel te vermijden toch maar besloten de beide dames thuis te laten.

Hoewel het in Wassenaar heel zonnig is, druppelt het rond Amsterdam op de voorruit. Hé, dat kan niet, ik heb niet eens een regenjas mee. En precies daar rijdt er een auto voor me, waarvan ik ineens het beeld door krijg dat het misschien Jeroen met ‘onze’ Zazou is. Ja hoor, we volgen elkaar glimlachend naar de plek van bestemming, de Soestduinen.

Hartverwarmend is het weer om zoveel bekenden terug te zien en uiteraard een gelukkig Nieuwjaar te wensen. Grote verrassing als ik zelfs bekenden uit een ‘ver verleden’ zie! Leuk dat ook zij zich met Kaya hebben aangesloten. Als er ook ‘Engeltjes’ van ons zelf meelopen dan is het feest helemaal kompleet. Zazou, Davey, Dumaj, Athos en Eros, echt heerlijk om jullie zo steeds te kunnen volgen!

De Shambhala werkt prima, zelfs de zon komt af en toe door. De vele herders malen er niet om, die genieten altijd wel, weer of geen weer. En de velen baasjes genieten net zo hard!

Er valt weer genoeg te kletsen, ook met een aantal toekomstige nieuwe fokkers. Heel handig om mee te lopen en zo wandelend met je herder e.e.a. te bespreken en wat herders te vergelijken. Wat een saamhorigheid, de Club groeit echt lekker zo.

De gehele wandeling blijft het lekker droog, ook als we bij de Kiosk eindigen is het nog droog en zeker niet koud. Onze Club overdekt zowat het hele terras, fijn voor de omstanders! LOL Natuurlijk valt er geen onvertogen woord en ook de herders gedragen zich prima.

Lex en Joke hebben weer een uitstekende wandeling verzorgd! Deze 2de Nieuwjaarswandeling mag zich zeker bij de DHCN tradities voegen! Dat is ook duidelijk aan al die lachende gezichten op de vele filmpjes en foto’s te zien! Dank je wel iedereen voor jullie gezellige aanwezigheid met allen dezelfde passie voor ons ras!

Met een dikke glim op het gezicht keer ik in schemering huiswaard naar Wassenaar, om daar enthousiast te worden begroet door 2 harige dames. Gelukkig weten zij niet wat ze hebben gemist!

Maj Opdam

Hieronder de foto's en films van deze wandeling.

Voor alle foto's van Joke en Lex, klik hier
Voor alle foto's van Marja Opdam, klik hier