dhcn
24-10-2016

Archief
Wandeling Soesterduinen

16 augustus 2015
Wandeling Soesterduinen 16 augustus 2015

Omdat we de zomerstop wilden vermijden is ook in augustus een wandeling gepland. Lex als organisator koos voor het duin en bosgebied "Soesterduinen".

Met veel mensen nog op vakantie zijn we met een groep van ruim 20 honden op stap gegaan. Helaas was de zomer ver weg: het leek wel herfst, zeker toen een van de honden ons wees op de mooie bijpassende paddestoel. Augustus is de tijd van de heidebloei, en ondanks het weer was het genieten van de mooie paarse pracht. Voor een deel liepen over het duin, en het tweede deel door de bossen rondom het duin. De (lichte) regen deerde ons niet, en alle honden hebben zich fantastisch gedragen.

Zo konden de baasjes en vrouwtjes genieten van elkaar en van de mooie omgeving.

NA de wandeling zijn een aantal nog een heerlijk drankje en hapje wezen genieten, om weer een beetje droog te worden en terug te denken aan de heerlijke tocht.

Lex (en Joke) bedankt voor de gezellige natte tocht!

foto's van Joke: Hierbij de link naar de foto's van gisteren in de Soesterduinen. Zijn me niet tegengevallen met één hand onder de plu vandaan. Maar ook bij mij zo af en toe een regendruppel op de foto's. Veel plezier met kijken!

foto's PEter (af en toe wat water op de lens gehad, ga toch maar genieten van het album!)