dhcn
10-01-2018
herplaatsers
pagina met herplaatsers, herplaatser zoeken en voorwaarden voor gebruik
Herplaatser aanbieden


Het is mogelijk om een te herplaatsen hond aan te melden bij onze redactie. Daarvoor hebben we geen speciaal protocol, maar wilt u succes hebben dan moet de opgave aan een aantal voorwaarden voldoen.
De hond moet een Herder zijn, en vanuit privé herplaatst worden. De website heeft Nederland als werkgebied.
Asiels kunnen een hond ook aanmelden, maar dan wordt alleen de asielnaam en een link naar het asiel geplaatst.

De DHCN bemiddelt niet bij de herplaatsing: u moet zelf de contacten leggen met de potentiele nieuwe baasjes. Wij nemen dus een verzoek alleen in behandeling als er een (email)adres en/of telefoonnummer mag worden geplaatst. Ook de naam van de hond is verplicht.
Een (wervend) maar wel eerlijk verhaal waarin de kenmerken van de hond worden aangegeven is ook essentieel. Het potentiële baasje moet kunnen lezen waar hij/zij op in gaat. Alhoewel het format hierin vrij is, moet u denken aan stamboom/geen stamboom, kleur, haarlengte, karakter naar andere honden, katten, kinderen, alleen kunnen blijven, hoe spelen, hoe uitlaten (makkelijk aan de riem?), is hond vrijheid gewend (op een erf bijvoorbeeld), eventuele afwijkingen, medische status (castratie). Het waarom van de herplaatsing is ook belangrijke informatie!
Tenslotte enkele foto's in jpg of png formaat, die de hond laten zien, maakt te kans op succes een stuk groter. De foto's liefst als bijlage bij de mail. Video's kunnen we niet plaatsen

Stiekum zijn we trots op het feit dat deze pagina de meest bezochte van de web-site is...

U kunt een hond aanmelden alleen via onze redactie (niet via het secretariaat) Aanmelding betekent automatisch dat u toestemming geeft voor het plaatsen van uw e-mailadres en/of telefoonnummer (voor succes zijn beide gewenst!). Als er iets wijzigt, of u wilt iets gewijzigd zien graag een bericht via de redactie.

De DHCN is niet verplicht tot plaatsing! Wij kunnen zonder opgaaf van redenen de plaatsing weigeren, of verwijderen. U krijgt daarvan bericht.

Als een hond herplaatst is, worden de bij de hond behorende gegevens van de site gehaald, met uitzondering van één foto, en melden we het feit van de herplaatsing, zodat eventuele andere belangstellenden dit kunnen vernemen. De foto en melding van herplaatsing halen we enige tijd later ook weg.

Herplaatser gezocht
Steeds vaker worden we benaderd of er nog een volwassen hond bij de herplaatsers is of kan komen. Op proef starten we een pagina (herplaatser gevraagd) waarin u u kunt opgeven voor een herplaatser (gezocht).

Ook hier bemiddelt de DHCN niet: u moet zelf in contact met een aanbieder gaan. Wij nemen dus een verzoek alleen in behandeling als er een (email)adres en/of telefoonnummer mag worden geplaatst.
Een verhaaltje van wat u zoekt, wie u bent met de leefomstandigheden voor de hond later maken het verzoek compleet.

U kunt uw verzoek indienen bij de mailbox van de redactie van de DHCN.

Heeft uw verzoek of aanvraag succes of wilt u de advertentie weer verwijderen of wijzigen: graag een mail naar de redactie. Vergeet dit a.u.b. niet: hoe beter de pagina up-to-date blijft des te meer succes hebben de gebruikers!