dhcn
18-02-2018
Herplaatserpagina
Soms komt het door omstandigheden voor dat we een nieuw huisje moeten zoeken voor een hond. Kijk hier voor de voorwaarden tot plaatsing
Herplaatsers (Klik op de naam om direct naar het paginagedeelte van de betreffende hond te gaan)
aanmeldingen:

Django, Arzan,Diego Xena

gereserveerd:  
recent herplaatst: Simba Stanley
via asiel/FB Arzan

Arzan

Deze prachtige Duitse herder heeft niet zoveel met knuffelen. Hij wil aan het werk. Apporteren van balletjes en lekker vaak erop uit met de baas. Voor brokjes is hij bereid vrijwel alles te leren. En dat is mooi, want Arzan viel bij de vorige eigenaren uit naar andere honden. Sinds hij in het asiel zit, is het probleem nauwelijks merkbaar, maar spannend vindt Arzan het allemaal nog wel. Wij zoeken dan ook een eigenaar die precies weet wanneer het tijd is om Arzan af te leiden. En nogmaals; met voer lukt dat prima.
Arzan kan prima enkele uurtjes alleen thuis zijn. Hij is wel waaks. Hij is geboren in 2011.

Plaatsing bij kleine kinderen kan niet. Tieners waarschijnlijk wel.


Melissa te bereiken via: st.dierentehuisleerdam@gmail.com

Simba is herplaatst

Xena

Tot onze grote spijt zoeken wij een nieuwe baas/gezin  voor xena. Die haar aankan en de zorg kan geven die zij nodig heeft.
Xena is geboren op 08/06/2016 en zoals jullie zien een jonge hond.


Ze heeft een stamboom , komt uit de werklijn, is gechipt. Xena is ook gesteriliseerd. Gezondheid is in perfecte staat, controle en inentingen gehad.
Haar vacht is wolf grauw en ziet er goed uit. Ze vindt het alleen niet leuk om gekamd te worden, ziet het als een spelletje, maar met een kluif kan ze afgeleid worden.
Xena wordt uitgelaten met een halty, daar ze aan de riem bij ons trekt en zo gaat het uitlaten bij ons goed.
Aan de lijn valt xena uit naar andere honden door flink te blaffen, maar kan ook weer fijn spelen met bekende honden aan de lijn. Ze vindt het erg leuk om met stokken te spelen en met ballen. Ze voetbalt graag met een van ons gezin in de tuin. Xena doet alles voor een koekje of stukje worst. Wij wonen in amsterdam en laten xena niet loslopen, dat vinden wij te gevaarlijk.
Xena luistert goed in het bos als ze los loopt en volgt de baas ,ook  al zijn er andere honden in het spel.
Kleine honden vindt xena niet leuk. Ze is 2x gebeten en heeft dat goed onthouden. Xena kan niet met katten, gaat ze achterna ook buiten. Wij hebben zelf 2 katten. 1 is naar de buren vertrokken die had er genoeg van en de ander woont nood gedwongen op de boven verdieping. En als deze naar buiten wil zijn we regelaars om dat goed te laten verlopen. We hebben dat niet onder controle kunnen krijgen.
Xena is opgegroeid in een gezin met 2 kinderen. Is hier heel gek op, dat gaat ook prima. Xena is erg enthousiast als er mensen op bezoek komen of als wij thuis komen. Is vrolijk aanwezig. Ook vindt ze eigenlijk buiten ook iedereen aardig , maar springt niet op , dat is onder controle aan de riem.
Ze heeft 2 puppy cursussen samen met mij doorlopen bij martin gaus. Luistert dan ook goed naar commando’s.
Xena is zindelijk en kan goed alleen zijn. Dekentjes en kussentjes maakt xena stuk, dus niet geven.


Eigenlijk is xena een zeer lieve hond en doet het ook pijn. Maar door persoonlijke omstandigheden( die nader toegelicht kunnen worden) kunnen wij xena niet meer de zorg geven die ze nodig heeft en verdient. Maar daar kan xena niks aan doen en zijn we aan haar verplicht om een goed gezin/baas voor haar te zoeken. Die haar wel voldoende aandacht kan geven en stukken met haar kunnen lopen.
Wij hopen dat het gaat lukken met jullie hulp, door xena te plaatsen op jullie site.
Ik hoop dat jullie genoeg informatie hebben en als jullie nog wat willen weten hoor ik het graag.
Mijn telefoon nummer is thuis: 020-6680201 of 0615204444
E mail adres : rosita72@ziggo.nl

Met vriendelijke groet,
Rosita van der Sluys

Diego

Dit Is Diego, onze 3,5 jarige reu zonder stamboom, hij is niet gecastreerd.  Diego is een prachtige grote Duitser die graag erg actief is.  Hij is voor zijn gezin aanhankelijk en lief, maar tevens ook erg wakend en beschermend.Hij geniet van het apporteren met een bal of stok, zijn lust en zijn  leven.Diego wandelt graag maar ligt ook heerlijk te slapen in de woonkamer.
Diego woont op dit moment in een woonwijk, door zijn beschermende gedrag heeft hij helaas al 2x een bijtincident gehad, tijdens een wandeling door de wijk.
Hij kent de basis commando's zoals hier, zit, af en blijf en luistert goed. Diego is niet met kleine kinderen op gegroeid , daar zou ik hem ook niet herplaatsen. Tieners is geen probleem. Wij zoeken voor Diego een nieuwe plek bij iemand die actief met hem omgaat of veel ruimte om het huis heeft waar hij lekker kan rondrennen.

Mijn telefoonnummer is 06-41138104
Email evelyn1971@gmail.com

Django

Beste herders liefhebbers,

Helaas moet ik met pijn in mn hart op zoek naar een ander tehuis voor mijn duitse herder django. Het is een reu van 3 jaar en gecastreerd. Het liefst wil hij 24 uur per dag met je bezig zijn ontzettend speels maar ook enorm beschermend

Dit omdat ik hem niet meer aan kan en door mijn gezondheid  niet in staat ben om met hem te trainen.en veel met hem bezig te zijn.  Het is een hond met gebruik aanwijzing en hele sterke eigen wil. Met goede aanpak krijg je dat er mischien wel uit. Als je met hem bezig ben gaat hij wel helemaal voor je en is gek op ballen en stokken.


Het liefst zou ik hem bij iemand willen plaatsen die alleen is of met zn 2en zijn en de mogelijkheid heeft om met hem te trainen of  die een terrein wil laten bewaken maar waar hij ook binnen kan.ik vertrouw hem niet met kinderen. iemand die weet hoe je hem getraind en dr onder krijg zou er een gouden hond aan hebben. Helaas heb ik dat zelf niet kunnen doen door mijn gezondheid. Dus ja hij is mij nu aardig de baas. Ook heeft hij een hele sterke reuk dus zou voor speurder ook fantastisch zijn als je weet hoe je moet doen.

Hoop dat jullie mij kunnen en willen helpen naar het zoeken voor een geschikte plek.

Voor meer info
0621682452 of mail
Alvast bedankt 

Stanley is herplaatst