dhcn
1-12-2017
Herplaatserpagina
Soms komt het door omstandigheden voor dat we een nieuw huisje moeten zoeken voor een hond. Kijk hier voor de voorwaarden tot plaatsing
Herplaatsers (Klik op de naam om direct naar het paginagedeelte van de betreffende hond te gaan)
aanmeldingen:

Stanley, Django,, Billie

gereserveerd:  
recent herplaatst: Beau Nero, Caine, Zimra, Boris
via asiel/FB
Billie

Met pijn in ons hart zoeken we een nieuw thuis voor Billie. Billie is begin november 2 jaar geworden, ze is een wolfsgrauwe duitse herder, stokhaar. Ze heeft een stamboom.

De reden dat we haar willen laten herplaatsen is dat Billie meer tijd en aandacht nodig heeft dan wij zelf kunnen bieden. Billie is een lieve, vriendelijke en energieke herder, ze speelt graag buiten en samen met ons. Billie komt regelmatig knuffelen en is graag bij je in de buurt. Ook is ze erg waaks en alert.

billie

Door verandering in werkzaamheden zit Billie meer alleen thuis, terwijl we het haar juist gunnen om lekker rond te rennen en te spelen. 

We zijn op zoek naar een warm thuis, waar ze niet 4 dagen alleen zit. Iemand die het leuk vind om met haar op pad te gaan en tijd wil besteden aan spelletjes. Ook een tuin is fijn. De tuin hoeft niet super groot te zijn, zolang Billie maar wat rond kan rennen en vogels kan spotten.

Of het verstandig is om haar samen met katten te plaatsen, weet ik niet. Gezien ze er graag achteraan rent �� We hebben wel een konijn, daar is ze lief voor. Met andere honden kan ze goed overweg, ook paarden zijn geen probleem.

Draag je Billie een warm hart toe en zou je haar graag willen opnemen in je huis, neem dan contact op.

Met vriendelijke groet,

Anja Beijers

06-53885256

anja_beijers@hotmail.com

billie billie

Django

Beste herders liefhebbers,

Helaas moet ik met pijn in mn hart op zoek naar een ander tehuis voor mijn duitse herder django. Het is een reu van 3 jaar en gecastreerd. Het liefst wil hij 24 uur per dag met je bezig zijn ontzettend speels maar ook enorm beschermend

Dit omdat ik hem niet meer aan kan en door mijn gezondheid  niet in staat ben om met hem te trainen.en veel met hem bezig te zijn.  Het is een hond met gebruik aanwijzing en hele sterke eigen wil. Met goede aanpak krijg je dat er mischien wel uit. Als je met hem bezig ben gaat hij wel helemaal voor je en is gek op ballen en stokken.


Het liefst zou ik hem bij iemand willen plaatsen die alleen is of met zn 2en zijn en de mogelijkheid heeft om met hem te trainen of  die een terrein wil laten bewaken maar waar hij ook binnen kan.ik vertrouw hem niet met kinderen. iemand die weet hoe je hem getraind en dr onder krijg zou er een gouden hond aan hebben. Helaas heb ik dat zelf niet kunnen doen door mijn gezondheid. Dus ja hij is mij nu aardig de baas. Ook heeft hij een hele sterke reuk dus zou voor speurder ook fantastisch zijn als je weet hoe je moet doen.

Hoop dat jullie mij kunnen en willen helpen naar het zoeken voor een geschikte plek.

Voor meer info
0621682452 of mail
Alvast bedankt 

Stanley

Hallo allemaal,

Ik wil graag aan jullie iemand voorstellen! Zijn naam is Stanley, een prachtige en lieve 4-jarige reu (geb. november 2012) Komt uit België..
-          een kruising Duitse herder x Border collie, afkomstig uit Nederland.
-          gevaccineerd, gechipt, gecastreerd en niet in het bezit van een stamboom.
-          valt onder de klasse middelgrote hond.
-          kan goed tegen autorijden, maar is niet gewend aan een kennel.
-          daarnaast kan hij wel een aantal uren alleen thuis blijven.
-          is niet gewend aan kinderen.
-          is bekend met katten, met bepaalde katten kan hij goed opschieten en met andere niet.
-          is niet geschikt als waakhond op een bedrijfsterrein.

Het is geen hond voor beginnende hondenbezitters en enige ervaring/kennis van (beiden) rassen zijn wel gewenst.
Stanley is erg baasgericht, wil super graag voor je werken, is alert en waaks, dit zijn eigenschappen waar beiden rassen over beschikken.
Stanley kan goed met andere honden, hij zit nu dagelijks in de hondenopvang en ook buiten is het geen probleem (zover het geen ontzettende dominante reuen zijn). Hij is niet voldoende gesocialiseerd met hardlopers en paarden/ruiters, hierdoor wil hij deze achterna en ernaar happen. Dit gedrag is ontstaan en is hij niet voldoende in getraind. Hij is met een duidelijke aanpak wel goed te trainen.

Helaas was Stanley al een keer herplaatst en kwam bij een stichting vandaan op een leeftijd van slechts 1,5 jaar oud. Hierdoor heeft hij op jonge leeftijd niet de benodigde stabiele basis gekregen die een hond nodig heeft. Door zijn verleden is hij tegenover onbekenden erg onzeker, wat zich uit in blaffen of zelfs in een snauw.
Vanwege mijn scheiding kan ik Stanley niet meer bieden wat hij nodig heeft en ook verdient. Daarom ben ik helaas genoodzaakt om Stanley te herplaatsen. Zijn nieuwe baas(jes) moeten veel tijd hebben om in hem te investeren, dan wordt het een super hond!

Momenteel flybalt Stanley al anderhalf jaar en dit is echt zijn lust en zijn leven. Het liefst wens ik dat zijn nieuwe baas met Stanley verder gaat flyballen of een andere actieve sport met hem gaat beoefenen, hij is erg leergierig.

Zie je je zelf als het nieuwe baasje van Stanley waar hij tot het einde van zijn leven kan verblijven?

Voor meer informatie neem dan contact op via ch.hopfi@web.de

 

 

Boris is herplaatst