dhcn
8-09-2017
Wandeling Katwijk-Noordwijk vv

Wandeling Katwijk-Noordwijk v.v. via strand

Het hele jaar (!) mogen de honden los op het strand, dus gaan maar! Zon en warmte, mist (zeeheks), storm en regen, een mild briesje: alle weertypen zijn al de revue gepasseerd. We lopen langs de vloedlijn naar Noordwijk, een uur doorstappen waar we even kunnen genieten in Take 2 van een versnapering.
Op de terugweg op zoek naar schelpen, aangespoelde flessen (al dan niet met post) en vooral genieten we van het geruis van de branding.

Gegevens omtrent de wandeling
Verzamelen om 13.15 uur bij Noordduinseweg 7, 2221 BL Katwijk aan Zee.

De grote parkeerplaats aan het strand van Katwijk, vlak naast/voor Manege Jonker. Zie route beschrijving: http://www.manegejonker.nl/

Om 13.30 vertrekken we gezamenlijk over het strand naar Noordwijk en drinken wat bij Take 2 voor wie wil. Daarna keren we via het strand terug naar de auto in Katwijk. Ook in Katwijk kan wat genuttigd worden.

Wie deze wandeling (heen en terug) te lang vindt voor hun jonge hond, kan ook besluiten in Noordwijk bij Take 2 te parkeren en ons tegemoet te lopen. Zie route beschrijving:  http://www.take2noordwijk.nl/ De parkeerkosten bij Take 2 gaan via een meter met muntgeld of chipkaart!

Gebruik opruimzakjes om uitwerpselen op het strand op te ruimen, en heb die ook werkelijk bij je.

Aanmelden en informatie Maj Opdam stuur Email
telefoonnummer (alleen op de wandeldag) 06-41669959

route