Herplaatsers

 

Soms komt het helaas voor dat een hond een nieuwe gouden mand zoekt, heeft u interesse, neem dan contact op met de contactpersoon van de desbetreffende hond.

Ook komt het voor dat mensen op zoek zijn naar een herplaatser, denkt u dat u een match heeft voor deze mensen, neemt u dan direct contact op met deze mensen.

De DHCN bemiddelt hier niet in.


!!Dit knappe kereltje is herplaatst!!
Nieuw liefdevol huis gezocht voor Kruising Duitse Herder

Ik moet met pijn in mijn hart mijn lieve herder wegdoen.

Het is een kruising tussen een Duitse en Franse herder, hij is op 17 april geboren.

Hij heeft Al zijn inentingen gehad en is ontwormd.

Het is een hele lieve hond kent alle commando’s,

Maar om gezondheid redenen kan ik hem niet de aandacht en ruimte geven die hij verdiend en nodig heeft.

Hij krijgt alles mee wat van hem is.

Ik zoek een heel goed baasje voor hem die alle tijd heeft voor hem en gaat zeker niet met de eerste beste mee. Ik zoek ook iemand met een tuin waar hij lekker kan rennen.


Update: JayJay blijft bij zijn huidige baasjes!

Nieuw liefdevol huis gezocht voor onze Duitse herder JayJay.

Hij is van januari 2011. JayJay is een super lieve hond die van aandacht houd (ook van vreemde mensen die voorbij hem lopen.) Hij houdt van gooien met ballen, stokken noem maar op. Loslaten van deze is moeilijker en dan vind hij het leuk dat je achter hem aan loopt om het van hem te pakken. JayJay kan met kinderen en wil graag meespelen als ze spelen. JayJay is beschermend naar zijn baasjes en wil ze het liefst bij elkaar houden. Als iemand op staat doet hij dat ook en kijkt wat diegene gaat doen. Hij is heel lief voor kleine hondjes en gaat dan op ooghoogte voor ze liggen. Hij houd van lopen naast de fiets, zwemmen, bos en strand. Hij vind autorijden fijn al helemaal als hij met zijn baasjes mee mag. JayJay houd niet van honden die hem uitdagen. Hierop reageert waaks en normaal ook denk ik om zichzelf en zijn baasjes te beschermen.

De reden van een nieuw plekje voor hem is dat ik twee keer geopereerd ben aan een hernia en dat onze jongste zoon buiten zijn andere allergieën ook nu een allergie voor JayJay erbij heeft gekregen.

Na heel lang te hebben nagedacht en vele tranen te hebben gelaten denken we aan JayJay en zoeken we iemand die hem de tijd kan geven die wij niet meer kunnen door de herplaats reden. Iemand die hem veel aandacht en liefde kan geven

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Marissa Sewpersadsingh op tel.nr. 06-52650653