Herplaatsers

Soms komt het helaas voor dat een hond een nieuwe gouden mand zoekt, heeft u interesse, neem dan contact op met de contactpersoon van de desbetreffende hond.

Ook komt het voor dat mensen op zoek zijn naar een herplaatser, denkt u dat u een match heeft voor deze mensen, neemt u dan direct contact op met deze mensen.

De DHCN bemiddelt hier niet in.


Gustav .
Update: Gustav is herplaatst!
Deze prachtige grote beer zoekt een nieuw gouden mandje

Gustav is binnenshuis rustig. Hij vindt het altijd leuk als er vrienden of familie langskomt, want dan krijgt hij extra knuffels. Hij kan in zijn blijdschap bij sommige mensen gaan springen. Bij ons doet hij dat niet, hij heeft geleerd laag te blijven. Maar bij visite lukt dat dus niet altijd.

Als wij van huis zijn kijkt Gustav altijd even in de prullenbak of er nog iets lekkers te halen valt… Wij hebben onze prullenbak daarom achter een deurtje.

Gustav kan met kinderen. Wij hebben een peuter van 2,5 rondlopen, dat gaat heel goed en vrolijk. Gustav is voorzichtig en tolerant.

Ook met kinderen van kennissen is Gustav voorzichtig en lief.
Bij nieuwe kinderen is het wel fijn om Gustav altijd rustig kennis te laten maken voor hij wordt geaaid en geknuffeld.Gustav vindt het niet fijn als vreemde mensen op straat te dichtbij komen of hem proberen te aaien. Hij gaat dan waaks blaffen en springt op.
Hij heeft het goed door als iemand spanning uitstraalt of eigenlijk bang is. Gustav vindt dat niet prettig en laat merken dat hij liever afstand heeft.Wij hebben ook een poes. Daar is Gustav heel goed mee. Als Gustav op straat een vreemde kat tegen komt vindt hij dat reuze interessant en wil het liefst zo snel mogelijk naar de kat toe, maar eenmaal bij de kat aangekomen snuffelt hij alleen een beetje.
Ik verwacht dat het in een ander huishouden ook goed zal gaan met een kat of poes.
Contact via Lisette en Konrad
Email: ecmgroot@hotmail.com