Herplaatsers

Soms komt het helaas voor dat een hond een nieuwe gouden mand zoekt, heeft u interesse, neem dan contact op met de contactpersoon van de desbetreffende hond.

De DHCN bemiddelt hier niet in.


James zoekt een nieuw gouden mandje
Omdat we op zoek waren naar een maatje voor onze Zwitserse herder en een hond die een oogje in het zeil kon houden op onze boerderij gingen we op zoek naar een geschikte kandidaat. Na een tijdje kwamen we James tegen. Een mooie pup, waaraan al te zien was dat het later een flinke hond zal worden. Het klikte meteen en onze keuze was gemaakt. 1 Januari hebben we James met het hele gezin opgehaald. Wat een feestje. James was lief, grappig en deed niets liever deed dan de hele dag knuffelen. Ook met onze andere hond klikte het direct. De eerste weken waren super. Langzamerhand merkte we dat James zich begon te vervelen. Ondanks dat hij 10000 m2 grond tot zijn beschikking had wilde hij graag meer. Hij wilde graag spelletjes doen, nadenken en werken. Omdat wij dit niet vaak genoeg met hem konden doen begon hij achter zijn staart aan te rennen en er in te bijten. Jammer genoeg genas de wond niet goed en moest er een stukje van zijn staart worden geamputeerd. Ondertussen werd James steeds groter en kreeg hij steeds meer energie. Zelfs onze vrolijke Zwitserse herder werd het vele spelen en heen en weer rennen zat, met het gevolg dat James zich vaker alleen moest vermaken.

 Inmiddels is James 8 maanden. Het is een enorme lieverd met werklust voor 10. Met pijn in ons hart moeten we concluderen dat we hem tekort doen. Hij heeft bij ons veel ruimte en is bijna altijd lekker buiten, maar James heeft meer in zijn mars. Van een oogje in het zeil houden op onze boerderij wordt hij ongelukkig en dat gunnen we hem niet. Hij is nog zo jong en kan nog zo veel leren,  Wij denken dat James heel geschikt is voor sport, speurwerk, pakwerk o.i.d. Als hij maar lekker kan werken en geknuffeld wordt is hij blij.

 James heeft geen stamboom, is lief voor kinderen, maar door zijn enthousiaste soms ook wat onbehouwen. Onze jongste is 7 jaar en dat gaat goed, jongere kinderen worden soms omver gelopen. In contact met andere honden is hij heel relaxt, hij laat zich niet snel gek maken. Van andere huisdieren als poezen en kippen kijkt hij niet op.  Zijn staart blijft een leuk speeltje en daar moeten we eigenlijk altijd goed op letten.

Wie wil en kan James een goed huis geven? We willen zeker weten dat hij goed terecht komt en hebben geen haast. Neem contact op met 0619754318 of 0622018293. Bij geen gehoor graag de voicemail inspreken, dan bellen we zo snel mogelijk terug. Een berichtje mag ook. Met vriendelijke groet, Anke.


Bondy houdt haar vertrouwde gouden mandje!

Update:

De baasjes van Bondy hebben besloten geen afstand van haar te doen.

Ze werken aan haar verlatingsangst samen met een gedragstherapeut.

xxxxx

Door mijn complexe zwangerschap moeten we voor onze Duitse herder teef van 4.5 jaar, met spoed een geschikter huisje zoeken.

Doordat ze bij ons nu de enige hond is heeft ze moeite om alleen thuis te zijn

(Ze mist een roedel/kan niet tegen alleen zijn).

Hierdoor kunnen we haar geen moment alleen laten terwijl ik door mijn zwangerschap problemen nu veel tijd in het ziekenhuis door breng. Dit is nu moeilijk te combineren.
We zoeken een huisje waar zij samen kan leven/wonen met een hond van gelijke grootte. Zodat ze niet meer helemaal alleen is en dan van haar angst geen last meer heeft.Ze is niet gesteriliseerd, wel gevaccineerd en gechipt/geregistreerd. Geen stamboom.Ze is zeer lief, leergierig en baas gericht. Heel geduldig en vriendelijk naar kinderen. Loopt netjes aan de lijn.Ze kan niet met katten en kleine honden.
We hadden het graag anders gezien maar kunnen in ons huis geen tweede hond hebben, voor haar gerust stelling. Zeker niet omdat er dus ook een 2e baby op komst is. Ik moet nu oppas regelen voor onze herder als wij naar het ziekenhuis moeten, dit zorgt helaas voor veel stress wat ik nu juist moet ontwijken.
Contact via Celeste Dassen op telefoon nummer 0637477489 of via email clpdassen@live.nl.

Rowan heeft een nieuw gouden mandje!

Wegens dementie van mijn vader zoek ik een nieuw huis voor de hond van mijn vader, ik wil niet dat hij in het asiel belandt .
Hij is een lieve, makkelijke hond heeft alleen veel stress nu zijn baasje zichzelf niet meer is …
Roepnaam is Rowan von haus lacherom.
Reu
Ongecastreerd
Stamboom
Geb. Datum 29-02-2011
Gechipt en volledig ingeënt
Gezond
Is niet gewend aan kleine kinderen en andere honden en katten, voorkeur is dan ook te plaatsen bij een alleenstaande of wat ouder stel.

Contactgegevens Elles Pietjouw: tel:06-81918742 of via email: pietjouwelles@gmail.com


Jimmy is herplaatst!!

Een lieve Wolfsgrauwe Duitse herder reu met rechte rug van 7 maanden oud. Geen stamboom. Jimmy kent de basis commando’s en heeft de puppycursus afgerond. Jimmy loopt goed los mee en is erg sociaal naar andere honden. Hij kan een aantal uurtjes alleen thuis zijn. In huis is hij rustig en waaks. Jimmy bewaakt zijn kluifjes en soms zijn stokken, maar met zijn voerbak heeft hij hier geen last van. Wij zoeken voor Jimmy een goed huis waar hij buiten kan zijn en wij zouden het leuk vinden om nog eens wat van Jimmy te horen.

Reden herplaatsing, te weinig tijd om hem de training te bieden die hij nodig heeft. Hij wil graag werken .

Contact persoon: Larissa  0639378839.