Wandelingen

wandelen met de DHCN
De DHCN organiseert zo mogelijk iedere maand een wandeling voor u.

Kenmerken van de wandeling: op eigen risico, gezellig, doorgaans niet al te lang, en afgesloten met gezellig samenzijn (niet verplicht!) op een terrasje.

De wandelkalender van alweer het vijfde seizoen van de DHCN. De kalender is zoals altijd weer samengesteld door onze eigen leden, onder leiding van Peter Fijten.

U hoeft geen lid te zijn van de DHCN (uiteraard stellen wij het lidmaatschap wel op prijs)  iedereen is welkom, nogmaals op eigen risico! Aanmelden bij de organisatie is wel vereist (gebruik vermeld e-mailadres!), omdat we graag willen weten of iedereen de startplaats heeft gevonden (graag uw mobiel/GSM nummer), en om een eventuele reserveringsomvang op het terras na afloop in te kunnen schatten. Ook kan de organisatie eventuele wijzigingen via de mail aan u doorgeven!

Er zijn een aantal spelregels om de wandeling goed te laten verlopen: komt u alleen neem dan a.u.b. niet meer dan twee honden mee, bent u met twee personen neem dan a.u.b. niet meer dan drie honden mee. U blijft zelf verantwoordelijk voor uw honden en hun gedrag tijdens de wandeling.

De wandelingen houden we bij voorkeur in losloopgebieden. Respecteer de regels ter plekke.

Wij hebben een aantal vaste plekken waar we regelmatig terugkomen: Wij zoeken vooral plekken waar voldoende losloopgebied is, zo mogelijk water, en een restaurant in de buurt is. Kent u ook zo’n plek dan houden wij ons aanbevolen!
Als u een wandeling wilt leiden neem dan contact op met Peter Fijten via wandelen@dhcn.nl

 

DHCN Wandelingen in 2018 nieuwe agenda

Katwijk
april
15
Maj
Chaam
mei
6
Ellen
Soeterduinen
juni
17
Lex
Roestelberg/ Kaatsheuvelse IJsbaan
juli
14
Ellen of Peter
nader te bepalen
augustus
Katwijk
september
23
Maj
Arnhem
oktober
21
Peter
Giersberg
november
17
Ellen of Peter
Ulvenhout
december
16
Peter